Medarbetare

Cecilia Bergström

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Cecilia Bergström har en femårig universitetsutbildning från Palmer College of Chiropractic i USA. Hon disputerade vid Karolinska Institutet 2011 och är numera anställd som förste forskningsassistent vid Umeå universitet och är projektansvarig för "Kvarstående bäckengördelsmärta 12 år efter förlossning" samt "Muskel- och ledsmärta hos äldre - är kiropraktorer en outnyttjad resurs". Cecilia är född och uppvuxen i Luleå men har i flera år bott och arbetat utomlands. Aktiv medlem i LKR sedan 2003. Hon har ävent jobbat som volontär i Vietnam, Indien och Brasilien. Fritiden ägnas åt trädgården, fjällvandring, skidåkning, resor och träning.

Kari-Anne E. Nergård

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Kari-Anne slutförde sin Master of Health Science in Clinical Biomechanics (Candidata Manutigii) vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark, våren 2009. Utbildningen är 5 år heltidsstudier varav de första 3 åren läses tillsammans med läkarstuderande. Sin AT-tjänst fullgjorde hon vid Kiropraktiske klinik i Assens, Danmark sommaren 2010. Kari-Anne har under sin utbildning tagit fördjupningskurser i bl.a. knä- och fotledsbehandling samt andra behandlingstekniker. Hon är aktiv medlem i LKR. Kari-Anne är uppvuxen i Karasjok, Norge. Hennes fritidsintressen är familjen, sport och friluftsliv.

Emilio Andorsen

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Emilio Andorsen utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm och kommer närmast från Kiropraktorkliniken Laurin i Malmö. Emilio är född och uppvuxen i en by utanför Luleå och har tidigare varit mycket aktiv inom idrotten. Numera är han aktiv inom brasiliansk jiujitsu och har varit verksam fystränare vid olika typer av idrottsevenemang. Tillsammans med två kiropraktorkollegor driver Emilio den ideella föreningen ”Kiropraktik i Sverige Live” som har till syfte att fortbilda kiropraktorer. Fritiden spenderas med familjen, i skidspåret eller med en riktigt bra bok.

Eva Ruumensaari

Diplomerad Medicinsk fotterapeut

Diplomerad fotterapeut Eva Ruumensaari är utbildad vid Norrlands Yrkeshögskola i Örnsköldsvik och certifierad av Onyfix®. Eva har även arbetat på fotvården vid Sunderby sjukhus för att öka sin kunskap kring omhändertagandet av diabetesfötter. Eva erbjuder medicinsk fotvård som förebygger, behandlar och lindrar sjukdomar och andra ohälsotillstånd i fötterna. Eva är grunden utbildad undersköterska och har tidigare arbetat 32 år inom vård och omsorg och är mån om att kunden ska känna sig trygg och väl bemött. På fritiden tycker Eva om att promenera, vara ute i naturen, umgås med familj och vänner samt åka slalom och skoter.

Ann-Christin Åström

Certifierad massör

Ann-Christin och är utbildad medicinsk massageterapeut och har över 20 års erfarenhet av massage. För Ann-Christin är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och kunna uppnå en djup avslappning samtidigt som kroppens muskler arbetas igenom på ett effektivt och djupgående sätt. På fritiden trivs Ann-Christin bäst när hon får umgås med sin familj och vänner. Hon tycker även om att vara fysiskt aktiv och då framförallt med vattenträning och ute i naturen.

Ofelia Dyne

Receptionist/administratör

Ofelia är klinikens ansikte utåt som ser till att ett besök på Luleå Kiropraktorklinik är en positiv upplevelse från början till slut. Ofelia har lång erfarenhet inom servicebranschen. Ofelia sköter all kundservice och hjälper till med frågor som uppstår längs vägen. På fritiden tycker Ofelia om att spendera tid med vänner och familj eller pyssla med kreativa projekt.

Kristina Segerstedt

Receptionist

Kristina möter du ibland i receptionen. Hon har arbetat många år med administrativa datorprogram och kundsupport kring dessa innan hon skolade om sig till förskollärare. Kristina bor och jobbar vanligtvis i Råneå som pedagog, kommunikatör och förättningsvaktmästare i Råneå församling men hoppar in som receptionist hos oss vid behov. För Kristina är det viktigt att du känner dig trygg och välkommen till oss. Fritiden ägnas åt löpträning (hon har bland annat sprungit maraton), yoga, dansa, laga mat och umgås med vänner.

Öppettider

Kontakt

Sociala medier

2019 © Luleå Kiropraktorklinik AB