Medarbetare

Cecilia Bergström

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor, med en femårig universitetsutbildning Palmer College of Chiropractic i USA. Disputerade vid Karolinska Institutet 2011. Hon är även anställd som förste forskningsassistent vid Umeå universitet där hon driver projektet ”Kvarstående bäckengördelsmärta mer än 10 år efter förlossning”. Cecilia är född och uppvuxen i Luleå men har i flera år bott och arbetat utomlands. Aktiv medlem i LKR sedan 2003. Hon har ett stort socialt engagemang och bland annat jobbat som volontär i Vietnam, Indien och Brasilien. Fritiden ägnas åt trädgården, fjällvandring, skidåkning, resor och träning.

Kari-Anne E. Nergård

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Kari-Anne slutförde sin Master of Health Science in Clinical Biomechanics (Candidata Manutigii) vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark, våren 2009. Utbildningen är 5 år heltidsstudier varav de första 3 åren läses tillsammans med läkarstuderande. Sin AT-tjänst fullgjorde hon vid Kiropraktiske klinik i Assens, Danmark sommaren 2010. Kari-Anne har under sin utbildning tagit fördjupningskurser i bl.a. knä- och fotledsbehandling samt andra behandlingstekniker. Hon är aktiv medlem i LKR. Kari-Anne är uppvuxen i Karasjok, Norge. Hennes fritidsintressen är familjen, sport och friluftsliv.

Laura Lise Bankert

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Laura Lise Bankert har en Masters of Chiropractic (magisterexamen) från Anglo-European College of Chiropractic (AECC) som är en del av Bournemouth University och innefattar 5 år av heltidsstudier. Hon kommer ursprungligen från Nederländerna men efter avslutade studier flyttade hon till Sverige. Som en del av vidaretutbildningskraven från LKR håller sig Laura Lise uppdaterad på ny forskning och deltar frekvent på relevanta kurser med tyngdpunkt i områden som pediatrik (behandling av barn), behandling av gravida kvinnor och de som fortfarande har besvär efter förlossning. Hon är aktiv medlem i LKR. På fritiden resor, tränar och bakar hon gärna.

Catarina Lindgren

Certifierad massageterapeut

Catarina är diplomerad och certifierad massageterapeut sedan 2003. Hon har även vidareutbildad inom medicinsk laser, ledbehandling (mobilisering) och Hot Stone massage. Därtill är hon registrerad yoga lärare (RYT-200) i Hatha- och Viryayoga och är Qigonglärare (steg 1 – 3). Hon vidareutbildar sig kontinuerligt för att hålla sig uppdaterad och läras sig nya vägar till hälsa och välbefinnande. Catarina är medlem i Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin och innehar naturligtvis en ansvars- och behandlingsförsäkring. Fritiden gillar hon att röra på sig helst i naturen med sin hund, skidor på vintern och löpning på sommaren är favoriter.

Lisa Åkerlund

Certifierad massageterapeut

Lisa är både diplomerad massageterapeut och hälsovägledare och hösten 2020 påbörjar hon den sista terminen på fysioterapiprogrammet vid LTU. Hon jobbar med olika behandlingsmetoder och tekniker. Behandlingen är alltid individuellt anpassad och inkluderar träning- och rehabiliteringsrådgivning. Lisa är född och uppvuxen i Jokkmokk och på fritiden umgås hon gärna med vänner och familj.

Karin Isacsson

Medicinsk fotterapeut

Karin är diplomerad medicinsk fotterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm men är även utbildad undersköterska. Hon är uppvuxen i Jakobsberg, norr om Stockholm, men flyttade till Norrbotten 1998. Fritiden spenderas mest med man, barn och barnbarn. Karin tycker även om att träna på gymmet.

Martina Hedlund

Receptionist (föräldraledig)

Martina är klinikens ansikte utåt som ser till att ett besök på Luleå Kiropraktorklinik är en positiv upplevelse från början till slut. Martina har tio år inom servicebranschen i ryggen och har även läst bl.a. pedagogik, religion och historia vid LTU. Martina sköter all kundservice och hjälper till med frågor som uppstår längs vägen.

Öppettider

Kontakt

Sociala medier

2019 © Luleå Kiropraktorklinik AB