Medarbetare

Cecilia Bergström

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Cecilia Bergström har en femårig universitetsutbildning från Palmer College of Chiropractic i USA. Hon disputerade vid Karolinska Institutet 2011 och är numera anställd som förste forskningsassistent vid Umeå universitet där hon driver projektet ”Kvarstående bäckengördelsmärta mer än 10 år efter förlossning”. Cecilia är född och uppvuxen i Luleå men har i flera år bott och arbetat utomlands. Aktiv medlem i LKR sedan 2003. Hon har ett stort socialt engagemang och bland annat jobbat som volontär i Vietnam, Indien och Brasilien. Fritiden ägnas åt trädgården, fjällvandring, skidåkning, resor och träning.

Kari-Anne E. Nergård

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Kari-Anne slutförde sin Master of Health Science in Clinical Biomechanics (Candidata Manutigii) vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark, våren 2009. Utbildningen är 5 år heltidsstudier varav de första 3 åren läses tillsammans med läkarstuderande. Sin AT-tjänst fullgjorde hon vid Kiropraktiske klinik i Assens, Danmark sommaren 2010. Kari-Anne har under sin utbildning tagit fördjupningskurser i bl.a. knä- och fotledsbehandling samt andra behandlingstekniker. Hon är aktiv medlem i LKR. Kari-Anne är uppvuxen i Karasjok, Norge. Hennes fritidsintressen är familjen, sport och friluftsliv.

Laura Lise Bankert

Legitimerad kiropraktor (föräldraledig)

Legitimerad kiropraktor Laura Lise Bankert har en Masters of Chiropractic (magisterexamen) från Anglo-European College of Chiropractic (AECC) som är en del av Bournemouth University och innefattar 5 år av heltidsstudier. Hon kommer ursprungligen från Nederländerna men efter avslutade studier flyttade hon till Sverige. Som en del av vidaretutbildningskraven från LKR håller sig Laura Lise uppdaterad på ny forskning och deltar frekvent på relevanta kurser med tyngdpunkt i områden som pediatrik (behandling av barn), behandling av gravida kvinnor och de som fortfarande har besvär efter förlossning. Hon är aktiv medlem i LKR. På fritiden reser, tränar och bakar hon gärna.

Emilio Andorsen

Legitimerad kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Emilio Andorsen utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm och kommer närmast från Kiropraktorkliniken Laurin i Malmö. Emilio är född och uppvuxen i en by utanför Luleå och har tidigare varit mycket aktiv inom idrotten. Numera är han aktiv inom brasiliansk jiujitsu och har varit verksam fystränare vid olika typer av idrottsevenemang. Tillsammans med två kiropraktorkollegor driver Emilio den ideella föreningen ”Kiropraktik i Sverige Live” som har till syfte att fortbilda kiropraktorer. Fritiden spenderas med familjen, i skidspåret eller med en riktigt bra bok.

Catarina Lindgren

Certifierad massageterapeut

Catarina är diplomerad och certifierad massageterapeut sedan 2003. Hon har även vidareutbildad inom medicinsk laser, ledbehandling (mobilisering) och Hot Stone massage. Därtill är hon registrerad yoga lärare (RYT-200) i Hatha- och Viryayoga och är Qigonglärare (steg 1 – 3). Hon vidareutbildar sig kontinuerligt för att hålla sig uppdaterad och läras sig nya vägar till hälsa och välbefinnande. Catarina är medlem i Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin och innehar naturligtvis en ansvars- och behandlingsförsäkring. Fritiden gillar hon att röra på sig helst i naturen med sin hund, skidor på vintern och löpning på sommaren är favoriter.

Lina Vesterberg

Diplomerad massör

Lina Vesterberg (fd Svensson Ek) är diplomerad massör sedan 2012 och har en kandidatexamen som hälsovägledare. Lina är även specialiserad inom graviditetsmassage som har till syfte att reducera graviditetsrelaterad ödem (svullnad). Därtill blev hon klar Kundaliniyogainstruktör 2019. En massage hos Lina är djupgående och behandlade och hon strävar efter att hjälpa sina kunder till ett mer harmoniskt och balanserat liv. Naturligtvis innehar hon en ansvars- och behandlingsförsäkring. På fritiden tycker hon om att röra sig i skog och mark, träna och umgås med familj och barn.

Martina Hedlund

Receptionist/administratör

Martina är klinikens ansikte utåt som ser till att ett besök på Luleå Kiropraktorklinik är en positiv upplevelse från början till slut. Martina har tio år inom servicebranschen i ryggen och har även läst bl.a. pedagogik, religion och historia vid LTU. Martina sköter all kundservice och hjälper till med frågor som uppstår längs vägen.

Kristina Vesterberg

Receptionist

Kristina möter du ibland i receptionen. Hon har arbetat många år med administrativa datorprogram och kundsupport kring dessa innan hon skolade om sig till förskollärare. Kristina bor och jobbar vanligtvis i Råneå som pedagog, kommunikatör och förättningsvaktmästare i Råneå församling men hoppar in som receptionist hos oss vid behov. För Kristina är det viktigt att du känner dig trygg och välkommen till oss. Fritiden ägnas åt löpträning (hon har bland annat sprungit maraton), yoga, dansa, laga mat och umgås med vänner.

Öppettider

Kontakt

Sociala medier

2019 © Luleå Kiropraktorklinik AB