Vi tipsar om RockTape

Nedan hittar du instruktionsvideo till hur man använder produkterna från RockTape. 

RockBalls

Sätesmuskeln
Utsida lår
Vadmuskeln
Bröstmuskeln
Triceps

RockTape

Ländrygg
Akillestendinopati
Plantarfasciit
Knä
Axel- och skuldra

RockFloss

Armbåge
Axel- och skuldersmärta
Vadmuskulaturen
Fot och fotled
Knä

Rehabprodukter

Här hittar du produkter som  kan fungera som ett komplement till behandling.

Kyla och värme

cryoderm

Cryoderm

Cryoderm är en effekt och långtidsverkande kylande produkt som lindrar både vid akut och kronisk smärta. En riktig storsäljare. Innehåll: Arnica, Bowsellia, Eukalyptus, Mentol, MSM, Pepparmintsolja, vatten.

linnex rub

Linnex Rub

Linnex Rub Liniment är ett effektivt och starkt liniment. Capsaicin och mentol kan ha en avslappnande effekt genom att öka cirkulationen och värmen i huden. Lätt att använda eftersom linimentet inte behöver masseras in. Snabb och långtidsverkande effekt. Kan även användas förebyggande.

Påse

Kyl- och värmepåse

En kombinerad kyl- och värmepåse för både akuta mindre sportskador, och som svalkande eller värmande behandling på ömma muskler. Utmärkt till stelhet, träningsvärk, ömma leder m.m. Kan smidigt återanvändas.

För muskler

rockball

RockBalls

Två är oftast bättre än en. Med en större spikboll och en mindre slät boll får du två verktyg för att frigöra stela muskler.

rocktape

RockTape

RockTape skapades för rehab, träning och tävling. Av erfarenhet vet vi att vanlig medicinsk tejp ofta misslyckas under extrema förhållanden, så vi utvecklade en starkare, mer töjbar och mer klistrig kinesiologitejp som även sitter kvar under extrema förhållanden.

rockfloss

RockFloss

RockFloss är ett nytt återanvändningsbart mobilitetsverktyg som kan hjälpa dig att öka din rörlighet och minska smärta.

tiger tail

Tiger Tail

Massageredskapet som du kan rulla över musklerna och få spänningen att släppa. Med Tigertail kan du ge dig själv en skön massagebehandling direkt efter avslutat träningspass. Stela muskler blir mjuka och smidiga med Tigertail.

accumassage

Accumassage

Med Accumassage kan du ge dig själv en riktigt bra massage! Den är favoritredskapet hos många som har problem med nacken och axlarna men den fungerar också utmärkt till att massera armar och ben för att mjuka upp stela muskler.

theraband

TheraBand

Att träna med gummiband är ett skonsamt sätta att stärka kroppens alla muskler. TheraBand är lätt att ta med sig och det går att träna både inom- och utomhus. TheraBand finns med olika motstånd så det är lätt att anpassa motståndet. Gult band: 0.5-2.6 kg Rött band: 0.7-3.2 kg Blått band: 1.3-6.0 kg

Övrigt

ulletoffeln

Ulletoffeln

Ulletoffeln är gjord av 100 % ren ny ull. Ull är självreglerande och värmer när det är kallt och känns luftig och sval när det är varmt. Fräscha upp din Ulletoffel genom att vädra den en stund eller tvätta den i 30 grader på ullprogrammet utan sköljmedel och låt sedan lufttorka.

spring yard

Stable Grip

Stable Grip från Spring Yard är ett diskret helfotsskydd utvecklat för tuffare promenader och lättare jogging. Passar de flesta typer av skor. Dubbarna är utbytbara och tillverkade av slitstarkt, härdat stål. Bäst i test!

Öppettider

Kontakt

Sociala medier

2019 © Luleå Kiropraktorklinik AB